Utvalda projekt
som jag fått förgylla

Här är en gedigen skara av projekt.
Från systemutveckling och webbutveckling,
till webbdesign och grafisk design.

Detta är en salig blandning av projekt som jag har gjort genom åren. Några av projekten är mina egna, andra är som frilans eller anställd. Eftersom jag vill visa min fulla potential och kompetens, så finns det olika typer av projekt i varierande omfattning.

Webbutveckling Webbdesign Grafisk design
Sportstatistik.nu

Hemsida som är utvecklad för att samla sportstatistik från Sveriges populäraste lagsporter på ett och samma ställe. Totalt är hemsidan på över 10.000 sidor. Ett av flera egna projekt som är under ständig utveckling.

Besök Sportstatistik.nu
Webbutveckling Webbdesign Grafisk design
PAP/API Lite

Välrenommerad API-tjänst som kontrollerar och validerar bl.a postnummer och postorter i Sverige men även Norden. Litet sidoprojekt som blivit stort med över 1.200 kunder, från företag till myndigheter/organisationer.

Besök PAP/API Lite
Webbutveckling Webbdesign
Ledare i rörelse

Detta uppdrag utvecklade jag under min anställning hos Modifinder AB för Skolidrottförbunder i Skåne. En omfattande digital plattform för skolidrottsföreningar i Skåne som innefattar såväl intranät som ledarbank.

Besök Ledare i rörelse
Webbutveckling Webbdesign Grafisk design
LöparKungen

Sidoprojekt som är sprungen ur mitt stora intresse för löpning. Hemsida för att ge mer kunskap om hur man hittar rätt löparskor oavsett förkunskaper samt konkreta löpartips för kanske främst nybörjare.

Besök LöparKungen
Webbutveckling Webbdesign Grafisk design
by Alias Nille

Stilrena personliga tavlor för att föreviga minnen och händelser blev ett sidoprojekt. Designade fler olika unika tavlor samt utvecklade även en hemsida som skyltfönster för försäljning av dem.

Besök by Alias Nille
Bombus Interactive - Logga
Webbdesign Grafisk design
Bombus Interactive

Bombus Interactive är mitt bolag och såklart behöver alla företag en grafisk profil. Därför tog jag bland annat fram en stilren logga men även en basic landningssida för företaget vars huvudverksamhet är driva olika tjänster.

Besök Bombus Interactive
Webbutveckling Webbdesign Grafisk design
ViktCheck

Utvecklade på eget initiativ en assistent för välmående och välbefinnande. En komplett tjänst som inte bara handlar vikt och kalorier utan även hur man mår innerst inne, både fysiskt som psykiskt.

Besök ViktCheck
Trelleborgs FF - säsongen 2015 som infografik
Grafisk design
Trelleborgs FF

Säsongen 2015 var en speciell säsong för Trelleborgs FF som tog sig tillbaka till eliten. I samband med detta tog jag fram och sammanställde hela säsongen i siffror.

Ladda ner PDF
Webbutveckling Webbdesign Grafisk design
Räkna med Tjet

Att kunna räkna är livsviktigt, så därför påbörjade jag utvecklingen av projektet "Räkna med Tjet" för att ge alla möjlighet att öva och bli bättre på matematik. Parollen är att det ska vara kul och enkelt att räkna matematik.

Besök Räkna med Tjet
Grafisk design
Keune

Under min anställning på Lombard tog jag fram allt reklammaterial för Keune i Sverige. Det handlade om allt ifrån kampanjblad och tidningsannonser till kataloger och kursprogram.

Ladda ner PDF